Drømmeforsiden
Livstro.dk-forside

Rundrejse i drømmesymboler

 
 
 PRØV OG LYT
- til 'Children at Heart'
- og find den på
TDCPlay
 


 

 

 


 

 

 

VI NÅR DET ALDRIG!

Drømme om at komme for sent
af Jens-Ole Paulin

I drømme er vi ofte på vej et sted hen. Nogle gange farer vi mere og mere vild, andre gange har vi pludselig mirakuløst nået målet uden at vide hvordan. Det kan foregå kravlende, løbende, svømmende, flyvende – med tog eller bus, bil eller hestevogn – men vi er i hvert fald på farten, og selv om vi ikke altid ved, hvor vi skal hen, så er det yderst vigtigt, at vi når frem!

Utallige er de drømme, hvor vi er ved at komme for sent til et eller andet. Det begynder så fint. Alt er planlagt, og man ankommer i god tid til f.eks. en lufthavn, hvor man opdager, at man har glemt sit pas! Det er umuligt at nå tilbage og hente det, og man får at vide, at man kan få et midlertidigt pas i et kontor helt ovre i den anden ende af lufthavnsbygningen. Man løber og løber, der kommer flere og flere mennesker i vejen, flyet kan afgå hvert øjeblik, man bliver involveret i en samtale med en ukendt mand, der absolut vil fortælle én om sit billardbord. Man får endelig revet sig løs, kun for at opdage, at man er havnet på taget af bygningen sammen med to solbadere i liggestole!

Ak! Jo mere, man skynder sig, des mere kommer man på afveje. Det ser ud til at være pointen i masser af drømme, hvor man haster afsted.

 

Ofte glemmer vi endda undervejs, hvorfor vi skynder os – javist, vi skal nå et fly eller et tog, men hvor var det nu, det skulle bringe os hen? Og selv om målet står klart for dig i drømmen, så er det dog et faktum, at du ikke længere kan nyde rejsen, når du hele tiden er bange for at komme for sent. En sådan drøm tyder på, at din dagligdag er alt for stresset.

 

Næste side...

 

 

Drømme om... at komme for sent: 1 2 3

 
   
 


Alle tekster på dette website © Vingholm I/S & Jens-Ole Paulin
medmindre anden copyright er angivet.

Brugere kan frit printe materialet til eget, ikke-kommercielt brug på disse betingelser:
1. At dokumenterne forbliver hele og uden ændringer.
2. At paulin.dk angives som kilde.
Tilladelse til kopiering og/eller kommercielt brug skal indhentes fra paulin.dk - forlaget vingholm.