Drømmeforsiden
Livstro.dk-forside

Rundrejse i drømmesymboler
 
 PRØV OG LYT
- til 'Children at Heart'
- og find den på
TDCPlay
 


 

 

 


 

 

 

VI NÅR DET ALDRIG!
Drømme om at komme for sent - side 2
af Jens-Ole Paulin

Måske har du mål, der virkelig er værd at gå efter, måske har du et stort ansvar og meget at tage dig af? Men drømmen fortæller dig også, at du må bruge mere tid på at tage dig af dig selv her og nu i stedet for hele tiden at se frem imod det næste, du skal nå. For ellers mister du helt det overskud, der skal holde dig på sporet, og som du skal dele ud af til andre.

Frem for at lade dig jage rundt af alt det, der skal gøres, handler det om igen at blive den, der bestemmer over dit liv. Lige så enkelt, det lyder, lige så svært kan det være i praksis. For det kræver jo, at man kan sige: Pyt med, om jeg når det fly. Det er vigtigere, at jeg har det godt undervejs!

Tænk, hvis man helt bevidst skal vælge at komme for sent til flyet…! De fleste af os har nok en eller anden frygt for ikke at kunne følge med – at blive ’tabt bag en vogn’ – at komme for sent til toget. Vi vil jo gerne være en del af fællesskabet, og vi vil gerne nå de ting, vi sætter os for. Men det er den selvsamme frygt, der ender med at få os til at jage afsted uden at have tid til at tænke over, om det nu også lige er det, vi har brug for her og nu? Og skal vi sætte tempoet ned og give os selv bedre tid, må vi se denne frygt i øjnene og lære at rumme den.

Og her bliver det en særlig kunst at kunne lade være med at gøre noget!

Næste side...

 

 

Drømme om... at komme for sent: 1 2 3

 
   

Alle tekster på dette website © 2009 Vingholm I/S & Jens-Ole Paulin
medmindre anden copyright er angivet.

Brugere kan frit printe materialet til eget, ikke-kommercielt brug på disse betingelser:
1. At dokumenterne forbliver hele og uden ændringer.
2. At paulin.dk angives som kilde.
Tilladelse til kopiering og/eller kommercielt brug skal indhentes fra paulin.dk - forlaget vingholm.